05 mei 2017 Algemeen nieuws, Freetime 2996 times
Waar komt Gent Feest vandaan? Rate this item
  • 0.00 / 5 5
( 0 votes )

Vzw Free-time (vakantiekampen) en vzw uitbureau (ticketing, gentse feesten, cultuurmarkt) zijn twee Gentse non-profit organisaties die heel wat materiaal hebben gaande van speelmateriaal in al zijn genres tot heel wat horecamateriaal gaande van tenten over tafels, banken en chalets. Zelfs een ijspiste en andere toebehoren om feesten klein en groot een mooie uitstraling te geven. Is het nu voor kinderen of volwassenen, buurtfeest, festival, schoolfeest of privefeest er is altijd wel iets dat je kan gebruiken.

 

Ons uitgebreid materiaal kan vanaf nu ook gehuurd worden via de bvba Feest die zorgt voor extra inkomsten waar wij terug materiaal kunnen aankopen om onze activiteiten van de beide vzw’s te kunnen bestendigen en nieuwe initiatieven te lanceren.

 

Zoals u weet is elke verenging wel op zoek naar extra inkomsten om hun werking te verbeteren en continuiteit te krijgen. Dit kan een oplossing zijn voor U en voor ons. U kan materiaal huren aan een speciale lage prijs en je laat onze verenigingen hier verder door groeien.

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en willen niets liever dat het sociale culturele bruisende leven in Gent zou gesteund worden.

 

Zie je andere opportuniteiten om met ons samen te werken laat het gerust weten.

 

We hopen dat jij ook met je club of vereniging op ons eens beroep doet.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Dirk Schockaert                                 Marc Mornie

coach vzw Free-Time                          bestuurder vzw free-time en vzw uitbureau

vrijetijdsmanager vzw Uitbureau          afgevaardigde bestuurder bvba feest.

www.freetime.be

www.uitbureau.be

 

Waar komt Gent Feest vandaan? Rate this item
  • 0.00 / 5 5
( 0 votes )